Hrvatska udruga za zaštitu od elektromagnetnog zračenja Zajedno za bolje zakone i zdraviji život.

Zahvala HUZEZ-a

HUZEZ zahvaljuje svim članovima i simpatizerima na podršci!

Objavljeno 10.03.2023. 02:12 - Važne vijesti
veliko hvala

HUZEZ kao udruga civilnog društva djeluje od 2013 g. Unatoč brojnim aktivnostima koje godinama provodimo, nikada nismo dobili nikakvu financijsku potporu za naš rad.

Udruga se kroz cijelo ovo vrijeme finacirala samo vlastitim donacijama i simboličnom godišnjom članarinom od 6,63 € (50 Kn), koja je dobrovoljna jer je plaćaju uglavnom samo aktivni članovi. Na ovaj način zadržali smo neovisnost od bilo kakvih ujecaja na rad udruge.

Jedini troškovi koje Udruga ima je održavanje računa u poslovnoj banci te plaćanje naknade za izradu godišnjeg financijskog izvješća Udruge koje je propisano Zakonom.

Prošlu godinu smo završili s ukupno 90 € (680 Kn) na računu, što nam nije bilo dovoljno niti za pokrivanje navedenih troškova.

Stoga smo, prvi put od osnivanja, zamolili članove i/ili simpatizere za uplatom članarine/donacije od oko 7€.

Odaziv je bio iznad naših očekivanja. Zahvaljujemo od srca svima koji su se odazvali i svojom podrškom pomogli da HUZEZ neometano nastavi svoj rad.

Uz to što smo ovim prebrodili financijski problem, sretni smo i zahvalni što ste na ovaj način prepoznali i podržali naše zalaganje za odgovornim korištenjem bežičnih tehnologija, za kvalitetnijim informiranjem o rizicima zračenja radiofrekvencijskih elektromagnetskih polja kao i potrebom donošenja boljih standarda za zaštitu zdravlja i okoliša, te nas dodatno motivirali da jednakim entuzijazmom nastavimo dalje!

Još jednom svima veliko i iskreno HVALA!